Malmö ReptilCenter
Stans vildaste ställe
500 kvadratmeter djungel

Alla fotografierna på denna webbsida är klickbara för större storlek

Djurparker har en viktig roll i dagens samhälle för att öka förståelsen för djur och natur. För många djurarter är djurparkerna en garanti för deras överlevnad, vilket därmed gör att det vilar ett stort ansvar på dessa inrättningar att informera och utbilda allmänheten. Vi vill med vår verksamhet hjälpa till i detta arbete.


Terrariet i Malmö folkets park startade 1983 och har gjort sig känt för sina goda avelsresultat. Genom vår verksamhet bidrar vi till forskningen och utbildningen om de djur och den natur som fortfarande finns kvar.


Vi har även guidade turer för skolor och övriga grupper. Tänk bara på att dessa visningar måste beställas i förhand, ring för mer information. Vi har även populära kuriosa guidningar för möhippor och svensexor.


Malmö ReptilCenter erbjuder företag och privatpersoner att bli fodervärdar i vår utställning. På detta vis stöttar ni vår verksamhet samtidigt som ni får en egen reklamtavla. Ni får en graverad mässingsskylt uppsatt i vår utställning. Ring för kostnadsförslag.

Ta gärna en liten rundvandring bland fotografierna för att se lite på utvecklingen och interiören på
Malmö ReptilCenter - Terrariet folkets park.

Välkomna in på en trevlig visning
Med vänliga hälsningar
Frank Madsen